Iskampen är en hel dag med väldigt många ishockeymatcher för de minsta. Tierp Hockey arrangerar en dag då Skridsko- och Hockeyskolan bjuder in gästande föreningars Skridsko- och Hockeyskola för att spela matcher – hela dagen. Matcherna spelas på ”halvplan”, det vill säga i en normal försvarszon. Det betyder att det spelas två matcher samtidigt – två lag på ena sidan och två lag på andra sidan. Sedan byter vi och spelar ny match mot annat lag, och så vidare. Det är alltså som poolspel, men med väldigt många matcher.

Iskampen börjar redan på morgonen och pågår under hela dagen. Gästande lag kan välja att spela under första eller andra passet. Första passet börjar redan på morgonen och håller på fram till cirka 14.00 varefter andra passet börjar. Emellan första och andra passet är det tänkt att vi kör Slaget om Dalälven – en match där alla lag deltar samtidigt.

Iskampen är ingen cup såtillvida att det delas ut poäng eller en vinnare. Nej, vi bara spelar matcher, många matcher, helt enkelt för att det är kul att spela matcher. Den långsiktiga tanken är att det här ska vara ett årligt evenemang som ska arrangeras ungefär vid samma tidpunkt, i slutet av februari eller början av mars.

Tveka inte! Anmäl Ert lag till Iskampen redan nu!

Iskampen sponsras av

Spara

Spara

Spara