Iskampen

En dag med stor hockey för de små!

Anmäl Ert lag för Iskampen 2017 redan nu. I huvudsak är Iskampen 2017 avsedd för Skridsko- och Hockeyskolor med pojkar -09 och flickor -07. Vi vill veta:

  • Om Ni vill spela under Första passet (redan på morgonen) eller Andra passet (under eftermiddagen). Om Ni kommer med två lag så schemalägger vi ett lag på förmiddagen och ett lag på eftermiddagen.
  • Telefonnummer till en eller flera ledare i Er förening.

Vi försöker pussla ihop ett lämpligt spelschema som ska passa så många som möjligt. Det kan bli lite väntan emellan en del matcher, vilket vi hoppas Ni har överseende med. Men eftersom vi även planerar att ha lite andra evenemang under dagen så tror vi att både spelare, ledare och tillresta släktingar kommer att ha en kul dag i Vegahallen och att ”dödtiden” rinner iväg fortare än man tror. Tanken är att varje lag ska få spela åtminstone tre matcher, helst fler.

Allteftersom det blir klart med lag som kommer till Iskampen 2017 så kommer vi lägga in alla i spelchemat. Det spelas två matcher samtidigt vilket betyder att det är fyra lag på banan samtidigt, men det är inga problem med fler lag närvarande eftersom vi tänkte ”rotera”. Vi har dessutom en tanke att försöka så gott det går para ihop lag från olika distrikt eftersom det är lite roligare och det skapar nya kontakter ledare emellan vilket är bra för framtida möten. De flesta matcherna kommer alltså vara över distriksgränserna, ungefär syd mot nord.

Har Ni långt att resa? Tag kontakt med oss eller meddela via formuläret nedan. Det finns en möjlighet att vi kan ordna kostnadsfri övernattning med sovsäck och luftmadrass om Ni vill anlända redan på fredagen.

Har Ni ont om spelare så går det naturligtvis bra med föreningssamverkan. Ta kontakt med en grannförening och sätt ihop ett tillfälligt lag just för den här dagen.

 

Vi hälsar alla spelare, ledare och publik välkomna till Vegahallen lördagen den 25 februari 2017 för en dag med matcher, matcher och ännu fler matcher!


Uppdatering den 2 januari: Hille/Åbyggeby, Bålsta, Strömsbro och Gimo är anmälda.

Uppdatering den 7 januari: Sätra, Brynäs, Skutskär och Falun är anmälda. Det KAN eventuellt vara fulltecknat för dagen. Ett preliminärt schema måste läggas för att se om det går att ta emot fler lag. Möjligen kan vi få in ett Syd-lag till, det vill säga från Uppland/Stockholm. Skicka gärna in anmälan.

Uppdatering den 9 januari: Järfälla har anmält sig. Vi får därmed betrakta Iskampen 2017 som fulltecknad. Alla anmälningar från och med den 9 januari går in som reservlag om vi får avhopp.

(OBS! Det går bra att anmäla sig, men det blir alltså tillsvidare på en reservlista.)

Uppdatering den 12 januari: Det är flera föreningar som har anmält sig, trots att det ser ut att vara fullt på Iskampen 2017, i alla fall i Vegahallen. Men, vi har samtalat med vår grannförening SHK i Skärplinge som har meddelat att det faktiskt finns en möjlighet att vi kan ordna matcher i PEK-Hallen. Det betyder att vi förhoppningsvis kan erbjuda alla lag spel, även om det inte sker i Vegahallen. Det är några detaljer som måste kontrolleras först (t ex tillgång på personal i PEK-Hallen), men det kan finnas en ljusning. Bevaka den här hemsidan och/eller Twitter-kontot @Iskampen för uppdateringar.

Uppdatering fredagen den 13 (Oh, that’s scary…): Det verkar som om vi får till spel i PEK-Hallen i Skärplinge också. I skrivande stund har vi fått ett Ja från Hässelby/Kälvesta, Brinken och med två lag från SHK. Det kan bli även Väsby. Vi väntar även besked från ett Gästrikelag om de vill medverka i Skärplinge. Det här betyder även att det finns en möjlighet för ännu fler lag att anmäla sig.

Uppdatering den 15 januari: Valbo medverkar i PEK-Hallen och Järfälla kommer med ett extra lag, förutom de som spelar i Vegahallen.

Uppdatering den 3 februari: Vi har fått göra en liten omstuvning av planerna. Det är bara en mindre förändring då Järfälla tyvärr måste dra sig ur Iskampen 2017. Vi hoppas på att få se dem någon gång i framtiden. Istället går Väsby in på Järfällas plats i Vegahallen, då det var nästa lag på tur. Almtuna tillkommer istället i PEK-Hallen. Nu påbörjas arbetet med att lägga ett spelschema.

Uppdatering den 5 februari: Enköping ramlar in på målfoto och vi gör en snabbredigering av spelschemat i PEK-Hallen för att ta emot dem. Vi vill helst undvika att tacka nej eftersom så många barn som möjligt ska få spela. Men nu är det nog så fullt under Iskampen 2017 att inte ens en tandborste får plats. Alla anmälningar som kommer in efter den 5 februari blir på ren reservplats – så det kan bli kort varsel om det visar sig att vi får något avhopp. Lördagen den 25 februari blir det således spel i två ishallar och de medverkande lagen är: Hille/Åbyggeby, Bålsta, Strömsbro, Gimo, Sätra, Brynäs, Skutskär, Falun, Hässelby/Kälvesta, Brinken, Tierp, SHK, Valbo, Huge, Almtuna, Väsby och Enköping – totalt 17 föreningar från fyra olika hockeydistrikt.

Uppdatering den 7 februari: När baren hade stängt och kökspersonalen var på väg hem för dagen så kom GGIK in med en sen beställning. Restaurangchefen, som har en otroligt hög servicenivå, beslutade sig för att ta emot beställningen och förlänga dagen något. Ett stort tack till SHK i Skärplinge! Hur det löser sig med omklädningsrum är något oklart, men kanske vår fantastiska sponsor ICA Torget i Skärplinge har lite utrymme mellan isbergssalladerna och kvisttomaterna?

Anmäl Ert lag till Iskampen 2017

* anger obligatoriska fält

 

Dela det här
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
Video i fokus
Sponsorer