Iskampen

En dag med stor hockey för de små!

Anmäl Ert lag för Iskampen 2018 redan nu. Lördagen den 3 mars brakar det loss! I huvudsak är Iskampen 2018 avsedd för Skridsko- och Hockeyskolor med pojkar -10 och flickor -08. Vi vill veta:

  • Om Ni vill spela under Första passet (redan på morgonen) eller Andra passet (under eftermiddagen). Om Ni kommer med två lag så schemalägger vi ett lag på förmiddagen och ett lag på eftermiddagen.
  • Telefonnummer till en eller flera ledare i Er förening.

Mer än bara matcher

Vi försöker pussla ihop ett lämpligt spelschema som ska passa så många som möjligt. Det kan bli lite väntan emellan en del matcher, vilket vi hoppas Ni har överseende med. Men eftersom vi även planerar att ha lite andra evenemang under dagen så tror vi att både spelare, ledare och tillresta släktingar kommer att ha en kul dag i Vegahallen och att ”dödtiden” rinner iväg fortare än man tror. Tanken är att varje lag ska få spela åtminstone tre matcher, helst fler.

I första hand – spel mot lag i andra distrikt

Allteftersom det blir klart med lag som kommer till Iskampen 2018 så kommer vi lägga in alla i spelchemat. Det spelas två matcher samtidigt vilket betyder att det är fyra lag på banan samtidigt, men det är inga problem med fler lag närvarande eftersom vi tänkte ”rotera”. Vi har dessutom en tanke att försöka så gott det går para ihop lag från olika distrikt eftersom det är lite roligare och det skapar nya kontakter ledare emellan vilket är bra för framtida möten. De flesta matcherna kommer alltså vara över distriksgränserna, ungefär syd mot nord.

Har Ni långt att resa? Tag kontakt med oss eller meddela via formuläret nedan. Det finns en möjlighet att vi kan ordna mycket billig övernattning med sovsäck och luftmadrass om Ni vill anlända redan på fredagen.

Har Ni ont om spelare så går det naturligtvis bra med föreningssamverkan. Ta kontakt med en grannförening och sätt ihop ett tillfälligt lag just för den här dagen.

 

Anmäl Ert lag till Iskampen 2017

* anger obligatoriska fält

Hur ser en dag ut?

I korthet så ser en dag ut så här:

Första passet från 9.00

  • Intro med nedsläckt hall, presentation av lag, nationalsång
  • Många matcher på halvplan, roterande schema
  • Spel på helplan, Slaget om Dalälven Period 1

Andra passet från cirka 14.20 (beroende på antal lag och spelschema)

  • Intro med nedsläckt hall, presentation av lag, nationalsång
  • Många matcher på halvplan, roterande schema
  • Spel på helplan, Slaget om Dalälven Period 2

Fotnot: Den 25 februari 2017 blev det så många lag som ville vara med att vi fick ta hjälp av vår snälla grannförening SHK i Skärplinge så det blev en fullspäckad dag även i PEK-Hallen. Hur blir det den här gången? Vi får se…

 

Dela det här
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
Video i fokus
Sponsorer