This happens in The Vega Hockey Arena, downtown Tierp

[ws_table id=”6″]

Meanwhile – in the PEK-Hallen arena, City of Skärplinge:

[ws_table id=”8″]

Matcher har, i första hand, lagts mellan lag från olika hockeydistrikt då vi vet att det uppskattas och är lite av idén med Iskampen. Därefter har schemat fyllts på för att få ihop det trassliga arbetet. Under dagen knyts kontakter lag emellan för framtida möten och inbjudan till cuper, träningsmatcher m m. I år medverkar fyra hockeydistrikt; Uppland, Gästrikland, Stockholm och Dalarna. Det perfekta spelschemat finns inte, så det blir så bra som det går att göra. Vi hoppas och tror det ska bli en kul dag för ungarna.


Det blir en hel dag med hockey för de små, där våra framtida hockeyhjältar ska få spela sig trötta och nöjda under dagen. Då det blir lite väntan mellan matcherna så har vi ett par aktiviteter i hallen som gör väntan lite kortare. Bland annat kommer en skottramp att finnas på plats där man kan vinna priser från Veho.

Normalt spelas matcherna med 5 utespelare + målvakt, men det går alldeles utmärkt att göra upp med motståndarlaget att köra med 4 utespelare + målvakt om det passar bättre. Vissa lag har ibland inte så många spelare, så fungerar det för bägge parter så är det en bra lösning. Man kan även låna spelare av varandra – det har gjorts förut.

Och glöm inte: twittra med hashtaggen #iskampen så kommer tweeten upp här på hemsidan och en Instagrambild med hashtaggen #iskampen syns i bildflödet.