[rlslider id=1936]

Tack till alla!

Lördagen den 25 februari blev en fantastisk dag – för att det var mycket glädje och fantastiska spelare, ledare och publik. Vi ska försöka sammanställa lite bilder från dagen, då fötterna har fått vila upp sig lite..;-) Men vi vill ändå passa på att rikta ett stort TACK till alla som var med i de bägge hallarna.

Det blev i det hela taget en oerhört rolig dag. 16 gästande föreningar kom till Tierp för att medverka i Sveriges största ishockeyevenemang i sin åldersgrupp. Med Tierp och SHK Hockey så deltog således 18 föreningar, från fyra hockeydistrikt, i två ishallar som var knökfulla med barn beväpnade med hockeyklubbor och glada leenden. Vi hade till och med vädret med oss, då vi emellan matcherna kunde se publik som stod ute och lapade sol och hockeykaffe i en känsla av vår.

I helplansmatchen Slaget om Dalälven var det dramatiskt i Vegahallen. Efter att Uppland/Syd tagit ledningen med 3 – 1 efter första perioden så kvitterade Gästrikland/Norr i den andra. Matchen slutade därmed 3 – 3 totalt. I PEK-Hallen så gjordes ett annat upplägg med helplansspelet och där var varje period en enskild match. Men det var lika dramatiskt ändå. Första matchen/perioden slutade med vinst för Uppland/Syd med 3 – 2. Den andra matchen/perioden slutade 4 – 4.

Iskampen 2017, Bålsta - Strömsbro

Bålsta – Strömsbro i kamp om pucken

 

 

#Iskampen på Instagram och Twitter

[jr_instagram id=”2″]


 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara