Iskampen 2015 genomfördes lördagen den 7 mars i Vegahallen. Trots en del tekniska bekymmer på morgonen blev det ändå en mycket lyckad dag då vi satte publikrekord. Vegahallen fylldes med en bra bit över 200 ishockeyspelande barn från 11 olika föreningar i Gästrikland och Uppland. Dramatiska räddningar, smarta passningar, snygga skott och magiska dribblingar – våra framtida hockeyhjältar visade prov på övertygande skicklighet, trots sin låga ålder.

Vid sidan av banan blev det inte svårt att slå ihjäl dötiden mellan matcherna eftersom det bjöds på puckbowling, skottramp, gratis fotoutskrifter samt årets nyhet: en bilsimuator där det var permanent kö för att få köra. Redan på plats anmälde sig lag till att medverka nästa år och ska vi hålla traditionen så bör det i så fall bli första lördagen i mars 2016 som nya barn stormar Vegahallen för nya drabbningar.

Inom kort kommer det att läggas upp ett bildgalleri från dagen samt filmklipp från matcher. Under dagen filmades matcher med en kamera som även monterades i en målbur. En helikopterkamera var även den på plats och filmade. Håll ögonen öppna för uppdateringar på den här sidan.