Det blir en hel dag med hockey för de små, och vi både tror och hoppas att våra framtida hockeyhjältar ska få spela sig trötta och nöjda under dagen. Då det är lite väntan mellan matcherna så har vi ett par aktiviteter i hallen som gör väntan lite kortare. Bland annat kommer en skottramp att finnas på plats där man kan vinna priser från Veho.

Uppdatering 20 februari: Nu ligger spelschema uppe för Iskampen 2016. Med reservation för något eventuellt ”error” så finns nu ett spelschema som vi hoppas ska fungera så bra som möjligt för så många som möjligt. OBS! Notera att det är cirkatider.

Normalt spelas matcherna med 5 utespelare + målvakt, men det går alldeles utmärkt att göra upp med motståndarlaget att köra med 4 utespelare + målvakt om det passar bättre. Vissa lag har ibland inte så många spelare, så fungerar det för bägge parter så är det en bra lösning.

Och glöm inte: twittra med hashtaggen #iskampen så kommer tweeten upp här på hemsidan och en Instagrambild med hashtaggen #iskampen syns i bildflödet.

[ws_table id=”5″]

Vegahallen spelplan

Spara