Iskampen 2024:


23-24 mars 2024 – P16/F14

Iskampen 2024 är avsedd för åldersgrupp Pojkar födda 2016 (eller yngre) där flickor två år äldre (Flickor födda 2014 kan medverka). Notera åldersgruppen noga.

Anmälan

Anmäl Ert lag för Iskampen 2024. Ange om ni vill medverka under lördagen den 23 mars eller söndagen den 24 mars. Vi behöver veta vilken dag er anmälan avser. Ange även lite kontaktuppgifter – namn på ledare, telefonnummer, e-post, vilken förening ni representerar. Om ni anmäler ett lag för medverkan så utgår vi ifrån att ni respekterar åldersgruppen och inte kommer med ett lag med överåriga spelare för att ”toppa”.

Hemmaplansmodellen

Vi kör med ”hemmaplansmodellen” vilket betyder 3 utespelare på banan + målvakt. Ett lag består av 6-9 utespelare och minst en målvakt. Vegahallens isyta delas upp i fyra sektioner – spelplaner – där en match spelas på varje sektioner/spelplan. Det betyder att det samtidigt pågår 4 matcher och alltså är 8 lag som spelar samtidigt.

Fler än ett lag?

Är ni många i hela truppen? Många barn som spelar ishockey? Grattis – ni har ett lyxproblem. Vi måste ge utrymme till många föreningar att kunna medverka på Iskampen. Vi har därför utökat Iskampen till 2 dagar. Ni kan anmäla 2 lag till lördagen eller 2 lag till söndagen – eller 1 + 2 eller 2 + 1.

Mer än bara matcher

Vi försöker pussla ihop ett lämpligt spelschema som ska passa så många som möjligt. Det kan bli lite väntan emellan en del matcher, vilket vi hoppas Ni har överseende med. Men eftersom vi även planerar att ha lite andra evenemang under dagen så tror vi att både spelare, ledare och tillresta släktingar kommer att ha en kul dag i Vegahallen och att ”dödtiden” rinner iväg fortare än man tror. Tanken är att varje lag ska få spela minst tre matcher + Slaget om Dalälven.

Vi börjar dagen klockan 9.45 med ett intro i nedsläckt hall då alla medverkande lag presenteras till mäktig musik och ljuseffekter. Som vid alla stora evenemang så blir det nationalsång innan det dags för matcher, matcher och ännu fler matcher…

I första hand – spel mot lag i andra distrikt

Allteftersom det blir klart med lag som kommer till Iskampen 2024 så kommer vi lägga in alla i spelschemat. Det spelas flera matcher samtidigt vilket betyder att det är flera lag på banan samtidigt, men det är inga problem med fler lag närvarande eftersom vi tänkte ”rotera”. Vi har dessutom en tanke att försöka så gott det går para ihop lag från olika distrikt eftersom det är lite roligare och det skapar nya kontakter ledare emellan vilket är bra för framtida möten. De flesta matcherna kommer alltså vara över distriktsgränserna, ungefär syd mot nord. Exakt hur många spelare vi har på banan beror lite på antalet matcher vi lägger in och antalet lag som anmäler sig.

Har Ni ont om spelare så går det naturligtvis bra med föreningssamverkan. Ta kontakt med en grannförening och sätt ihop ett tillfälligt lag just för den här dagen.

Anmäl er till Iskampen 2024

Var med på den stora hockeyfesten! Anmäl ert lag redan idag. Fyll i formuläret längst ned på sidan eller skicka en digital flaskpost till anmalan [alfakröll] iskampen.se så laddar vi upp för en härlig helg med hockey för de små.


Anmälda lag


PROMOTIONFILM

MEDIALEVERANTÖR

SPONSORER

(Fungerar inte anmälningsformuläret? Det har krånglat ibland. Skicka då anmälan till ungdom [at] tierphockey.com och/eller anmalan [at] iskampen.se)