[simple_slider]

Lördagen den 5 mars hölls Iskampen 2016. Mer än 200 barn – våra framtida hockeyprofiler – samlades i Vegahallen för den stora dagen då det spelades hockeymatcher, hockeymatcher och ännu fler hockeymatcher. Det blev 25 matcher, mer än 500 tekningar, tre olika hockeydistrikt på plats och massor av snygga mål och fantastiska räddningar. Vid sidan av planen bjöds det på olika evenemang emellan matcherna, till exempel Skottramp med priser från Veho och Upplands Motor, Puckbowling som levererats av XL-Bygg Tierp och P&T Reklams Snurrhjul, en mycket populär nyhet för i år där alla på plats kunde testa sin lycka.

Kamp om pucken i en av dagens 25 matcher.

Kamp om pucken i en av dagens 25 matcher.

P&T Reklam levererade även en annan nyhet för 2016 – sponsorväggen. Precis som de stora barnen som vi ser på TV när de intervjuas så fanns det på plats en sponsorvägg även i Vegahallen. Det blev många glada barn som fotograferades av mamma och pappa, fotograferade på exakt samma sätt som vi ser i VM-, NHL- och SHL-sammanhang. Även sponsorväggen levererades av P&T Reklam. Dessutom fanns förstås fotoskrivare från HiTi Digital på plats. Lagfotografier direkt från isen smattrade ut från skrivaren P510K hela dagen.

Att bli fotograferad framför sponsorväggen var populärt och gav en känsla av VM, SHL och NHL.

Att bli fotograferad framför sponsorväggen var populärt och gav en känsla av VM, SHL och NHL.

Under dagen avgjordes även Slaget om Dalälven, en helplansmatch där alla spelare från Uppland möter spelare från Gästrikland i ett prestigemöte om vilka som har herraväldet över Dalälven. Efter första perioden så hade Gästrikland ledningen med 3- 1 och då andra perioden avslutades så stod det 10-3 på tavlan till Gästriklands fördel. Bägge perioderna och således dagen avslutades med ett mycket populärt godisregn som levererades av Ica Torget i Skärplinge.

Godisregn från Ica Torget i Skärplinge avslutade Iskampen 2016

Godisregn från Ica Torget i Skärplinge avslutade Iskampen 2016

Vi arrangörer tackar alla medverkande för att ni kom och gjorde Iskampen 2016 till en fantastisk dag. Vi kommer snart att lägga upp bilder i ett bildarkiv här på hemsidan. Bevaka sidan och Twitter-kontot @Iskampen för uppdateringar. Tagga gärna era Instagram-bilder och era tweets med #Iskampen så kommer de upp här på hemsidan.

Läs även UNT:s reportage om dagen: 200 unga hockeylirare kämpade på isen i Vegahallen

 

Spara

Spara

Spara